Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

"Евромайки" скърбят с близките на загиналите в бедствието и пострадалите от него

0
Снимка: barekov.com

„Изказвам искрените си съболезнования на семействата на жертвите от наводненията в Южна България. Стихиите, които сполетяват България в последните месеци, би следвало да ни направят по-смирени и добри един към друг. Мъката от загубите е неизмерима в думи. Нека поне в памет на загиналите бъдем една идея по-човечни“, заяви председателят на "Евромайки" Калина Крумова.

Лидерът на женската формация на "България без цензура" припомни, че ББЦ отново е първата партия, която се озовава на мястото на събитията и се включва с дарения и граждански екипи, които да помагат. „Имаме останали дарения от кампаниите „ Помощ за Варна“ и „Помощ за Мизия“. Веднага ги пренасочваме към нуждаещите се в Бургаско, Хасковско и Старозагорско“, допълва тя.

Заради трагичните събития от последните дни се отменят всички предварително планирани мероприятия на „Евромайки“. „Водач съм на листата на ББЦ в Ловеч и тази вечер трябваше да дадем официален старт на предизборната битка, но няма как, докато Бургас и обществеността са в траур, ние да се веселим, танцуваме и пеем по площадите. Политиката и дивидентите не са всичко на този свят. Извинявам се на симпатизантите ни от цялата област, но те самите са солидарни и на никой от нас не му е до забава“, поясни Крумова.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: