Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

"Евромайки" помогнаха на семейство със седем деца от Нови пазар

0
Осигурени са храна и дрехи за бедстващото домакинство

"Евромайки" помогнаха на бедстващо семейство със седем деца от Нови пазар. Майката е безработна, а бащата е тежко болен. Със съдействието на женските организации на "България без цензура" в Нови пазар и Варна са осигурени дрехи и храни на изпадналото в беда многодетно домакинство.

Майката потърсила помощ от председателката на "Евромайки" в Нови пазар Радостина Стоянова. В акцията за подпомагане на семейство Османови се включила и варненската лидерка на организацията Живка Ненкова. Със съдействието на "Евромайки" болният баща е настанен в лечебно заведение, а на семейството са подарени дрехи, обувки, палта и хранителни продукти. Осигурен е спонсор, който ще предоставя всеки ден топъл обяд на седемте деца. От общината във Варна също поели ангажимент да помогнат. Общината в Нови пазар пък ще отпусне еднократна помощ от 200 лева и  финансова помощ от още 300 лева във вид на хранителни продукти.

"След вашата намеса от администрацията обещаха и да ми намерят работа, за да мога да се грижа за съпруга си и децата.  Поклон пред вас! Добре е, че ви има момичета!", благодари на "Евромайки" за помощта изпадналата в беда г-жа Османова.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: