Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

"Евромайки" организират празник по повод първи юни

0

На 1-ви юни по случай Международния ден на детето "Евромайки" от гр. Шумен организират детско парти в клуб "Контеса".

В програмата, която е предвидена за тях, ще има състезателни игри. В тях малчуганите ще се съревновават за най-добре казано стихотворение, за най-добре изпълнена песен най-добра рисунка. Изпълненията ще бъдат оценени от специално жури, а на най-добре представилите се ще бъдат раздадени награди.

За доброто настроение на децата ще се погрижи клоунът Диди. За тях и техните родители е предвидена и почерпка.

"Да запазим детското в себе си" под този наслов ще премине празника в Хасково. "Евромайки" очаква малчуганите и техните родители от 17 часа в кафе-аператив "Йори" в кв. Болярово. Предвидени са забавления както за най-малките, така и за по-големите. Малките любители на костюмите и театъра ще имат възможност да се превъплътят в някой от любимите си герой. Ще си направим балонено и сапунено парти.

И в община Марица екипът на "Евромайки" ще отпразнува 1 юни. В селата Строево и Радиново, ще има конкурс  на тема "Моето щастливо детство". Той ще събере малчугани, каки и батковци, които заедно да рисуват на асфалт. Ще има награди за най-добрите и изненади за всички участници, осигурени от инж. Таня Петкова-Даскалова, Добромира Чалова и Весела Лазарова.

 

В Димитровград празникът ще премине под мотото "Нека видим усмивките на децата си". "Евромайки" очакват малчуганите и техните родители в парка зад общината. Малки и големи там ще бъдат търсачи на съкровище по карта. Ще има и занимателни игри с въпроси. За любителите на рисунките са осигурени тебешири, боички и моливи. И за да бъде радостта пълня - на всички деца ще бъдат раздадени сладолед и лакомства.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: