Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

Лидерът на Европейските консерватори честити рождения ден на Бареков на перфектен български език!

0
Поздравленията европейският лидер е отправил на перфектен български език

Председателят на групата на Европейските консерватори и реформисти Саид Камал специално честити рождения ден на българския евродепутат Николай Бареков, който е член на Изпълнително бюро на ЕКР. 

Поздравленията европейският лидер е отправил на перфектен български език, става ясно от публикуваните в официалната фейсбук страница на Бареков снимки.

Изпратената поздравителна картичка е опровержение на мита, че само премиерът получава благодарности и "сърчица" от Европа. 

Преди година Борисов получи благодарствено писмо от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, в което бе изобразил стилизирано сърчице към подписа си. 

Както вече медията ни писа, Бареков е на посещение в Обединеното кралство, където посрещна 44-тия си рожден ден.  Днес публикува фотос, направен по време на сутрешното му кафе с коментар, разкриващ омерзението му от българската политическа реалия. 

"Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х... От първа страница се виждат по-важните теми. А и Памела Андерсън е по- интересна от нашите лилипути. Чаша английски чай с  The Times и готината Памела са по-приятна лондонска компания от Цолова и цинизмите на потъналите "умни и красиви", гласи написаното.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: