Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

Кръгла маса за резултатите от референдума, инициира Бареков

0
Участие взимат видни общественици, социолози и политически анализатори

Утре, 09 декември 2016 г., петък, от 10 часа ще се проведе кръгла маса, организирана от Европейския парламент, с модератор Николай Бареков, съобщават от пресцентъра на евродепутата. Темата на дискусията ще бъде "Как следва да интерпретираме волята на народа, изразена на референдума, иницииран от Слави Трифонов, и какви промени са необходими в избирателната система и Конституцията на Република България". Мястото на събитието ще бъде град София, хотел "Маринела", зала "Киото".

В поканата, изпратена до медиите, се уточнява, че участие в обсъждането ще вземат видни общественици, социолози и политически анализатори. Сред тях са антропологът Харалан Александров,  изборният експерт проф. Михаил Константинов, изпълнителният директор на „Галъп Интернешънъл“ Първан Симеонов, представителят на Инициативен комитет за 100% мажоритарен вот Боян Атанасов и други. Поканени са и представители от инициативния комитет за референдума, организиран от "Шоуто на Слави".

Кръглата маса е отворена за  общественици и граждани, които имат желание да се включат в дискусията, и медии, които проявяват интерес към основните политически проблеми у нас, се казва в съобщението.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: