Вашите сигнали за нередности
подайте сигнал
Безплатна юридическа помощ

Здравеопазването и безработицата са основните проблеми на Русе

0
Снимка: barekov.com
Роберта Игнатова поема ръководството на "Евромайки" в Русе

Здравеопазването и безработицата. Това са основните проблеми на Русе. Така новоизбраният председател на "Евромайки" в града Роберта Игнатова обобщи най-големите болки на русенци.

Учредителното събрание на женската структура на "България без цензура" се проведе вчера. 15-те делегати определиха единодушно Роберта за председател на организацията. Тя е на 22 години, студент в Свищовската академия последна година, специалност Международни икономически отношения. В момента на младата дама й предстои дипломиране, но тя е твърдо решена да продължи с образованието си.

"Жалко е толкова млади хора да изоставят семействата си и се подлагат на трудния живот извън граница, в името на повече пари. Страна като нашата, с богата история и минало, заслужава да извоюва едно богато бъдеще", каза след избирането си тя.

Роберта благодари на ръководството на "Евромайки" в лицето на председателя Калина Крумова и заместникът й Даниела Колева, които лично присъстваха на учредителното събрание. "Жени като тях, са пример за мен, защото излъчват толкова положителна енергия и вяра за едно по светло бъдеще и спокоен живот за майките и техните деца", каза още тя.

Коментари

Архив

Абонирайте се за да получавате най-новите статии: